Bilde av Keswick Bridge
Bilde av Keswick Bridge
Bilde av Keswick Bridge
Bilde av Keswick Bridge
Bilde av Keswick Bridge

Adresse: Brundholme Road, Keswick, Cumbria, CA12 4NL, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.keswickbridge.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Keswick Bridge? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Intime og luksuriøse, Keswick Bridge i Englands fantastiske Lake District kombinerer alle elementene i en avslappende ferie midt i naturens omfavnelse. Omgitt av fjell, innsjøer og fosser, blir gjestene transportert til et roligt paradis i hver av de tjue-tre lodger bygget fra Lakeland stein og svensk tømmer i denne frodige innkvarteringen. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner en-, to- og tre-roms timeshare Her er innredet til de høyeste standardene. Hver har internett, satellitt-TV med DVD-spiller og Hi-Fi, doble skinnsofaer, moderne og komplett kjøkken og spisestue, to bad, egen balkong og parkering.

Videre gis det uendelige øyeblikk for å oppleve det beste av naturen Keswick Bridge. Ta en rolig spasertur og druk i de dramatiske utsikten. Klatre opp en bakke for kraftig trening eller ha en morsom kamp med cricket eller fotball når dagen svinger ned. For flere aktiviteter er sentrum bare fem minutters gange unna. Her finner gjestene mange attraksjoner som 18-hulls Keswick Golf Club, fritidsbasseng med egen vannsklie og bølgemaskin, og Fitz Park med tennis, putter og boller og prisbelønt utendørs lekeplass for barn.

Keswick Bridge Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Vaskerom
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Bar / Cocktailsalong, Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Innsjø, Lekeplass, Restaurant, Seiling / Utleie, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng,
Flyplass
Manchester / MAN90 Miles / 145 KM
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Keswick Bridge timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Keswick Bridge før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Keswick Bridge, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Keswick Bridge

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Keswick Bridge eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Keswick Bridge.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Keswick Bridge kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.