Bilde av Royal Solaris Cancun
Bilde av Royal Solaris Cancun
Bilde av Royal Solaris Cancun
Bilde av Royal Solaris Cancun
Bilde av Royal Solaris Cancun
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubsolaris.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Hotel y Villas Solaris Cancun


Mexico er en eventyrlystne reisendes drøm, med historie, kultur, arkitektur og fersk, deilig mat som vil få din munn vanning. Quintana Roo er et fantastisk reisemål i seg selv, hvor det er mulig å besøke og utforske maya-ruiner, svømme gjennom undervannsgrotter og spise fisktacosa ved den håndfulle hele dagen. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at med så mye tilbud er det umulig å bli lei av å besøke dette vakre landet.

A timeshare på Royal Solaris Cancun er en del i paradiset. Den pyramideformede bygningen sitter direkte på en lang, hvit stripe av sand som kysses av et lystblått hav. Personalet på feriestedet er den vennligste i landet og kan ikke vente med å gjøre ferien din det beste i livet ditt - til neste gang du besøker Mexico, er det. Spesielt spesielt er soloppganger og solnedganger. Med pinks og appelsiner utfolder seg over himmelen, kan ikke noe bilde gjøre rettferdighet, og det eneste alternativet er å sørge for at du har tid til å bruke å se på dem selv. Royal Solaris Cancun er virkelig velsignet i sin beliggenhet, noe som betyr at når du besøker deg, vil du være i absolutt luksus. Hvis det er noe nærmere himmelen på jorden, har vi ikke funnet det.

Royal Solaris Cancun Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barn s Basseng, Konferansefasiliteter, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng , Tennis, boblebad / boblebad, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Golf (1.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Vannski (Nærliggende),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Cancun International - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Kjøper Royal Solaris Cancun timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Solaris Cancun før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Solaris Cancun, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Solaris Cancun

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Solaris Cancun eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Solaris Cancun.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Solaris Cancun kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.