Bilde av Golf Park
Bilde av Golf Park
Bilde av Golf Park
Bilde av Golf Park
Bilde av Golf Park

Adresse: Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: golf-park-resort.negocio.site

Er du interessert i eiendommer til salgs og utleie på Golf Park? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Golfpark ligger i den ekspansive urbanisasjonen Golf del Sur, nær selve golfbanen. kjas og mas i Playa de las Americas er rundt 20 km mot sør. Innen timeshare Utviklingsgjester kan nyte ulike idretter i tillegg til golf, inkludert tennis og svømming. På stedet er det en dagligvarebutikk, restaurant, barand lounge/underholdningsområde. Golf tee-tider kan bestilles før ankomst for å unngå skuffelse. En bil er tilrådelig.

Golf Park Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Matbutikk, Klesvask, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Casino (11.0 miles), Golf (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Dykking (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (1.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (6 miles - 9 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Golf Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Golf Park før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Golf Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Golf Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Golf Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Golf Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Golf Park kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.