Bilde av Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Bilde av Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Bilde av Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Bilde av Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Bilde av Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Adresse: Malas, 8-10 87534, Oberstaufen, Tyskland
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: oberstaufen.mondihotels.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Ferienclub Oberstaufen – Mondi


Ferienclub Oberstaufen Mondi timeshare ligger på de solfylte åsene i den populære landsbyen Oberstaufen. Oberstaufen er kjent for sitt sunne klima. Det er fasiliteter for hele familien som inkluderer medisinske fasiliteter, massasje, solarium, dampbad, lekeplass, innendørsbasseng, restaurant og barer. Om vinteren vil gjestene finne et bredt utvalg av vintersport. Om sommeren kan det arrangeres utflukter til Bodensee, Sveits og Østerrike. Det er en golfbane i nærheten som gjestene kan bruke.

Ferienclub Oberstaufen - Mondi fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken) Gulvteppe (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs) Tennis Squash Treningsutstyr Helseklubb Badstue Boblebad / boblebad Spa Spillerom Heis Frisør Klesvask Restaurant
Nærliggende fasiliteter
Vannski (25.0 km) Windsurfing (7.0 km) Båtliv (7.0 km) Fiske (7.0 km) Langrenn (i nærheten) Slalåm (3.0 km) Skiskole (i nærheten) Golf (3.0 km) Ridning (i nærheten) Casino ( 25.0 km) Bilutleie (i nærheten) Medisinsk anlegg (i nærheten) Shopping (i nærheten)
Flyplass
München - 143.0 miles / 230.0 km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ferienclub Oberstaufen - Mondi timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ferienclub Oberstaufen - Mondi før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ferienclub Oberstaufen - Mondi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ferienclub Oberstaufen - Mondi eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ferienclub Oberstaufen - Mondi.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Ferienclub Oberstaufen - Mondi kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.