Bilde av Divi Little Bay Beach Resort
Bilde av Divi Little Bay Beach Resort
Bilde av Divi Little Bay Beach Resort
Bilde av Divi Little Bay Beach Resort
Bilde av Divi Little Bay Beach Resort

Adresse: Divi Little Bay Beach, PO Box 961, Little Bay Rd, Sint Maarten, Karibien
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diviresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Divi Little Bay Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et annet paradis venter på deg på kysten av Philipsburg, St Maarten: dette er hvor du vil oppdage skjønnheten og overfloden av timeshare på Divi Little Bay Beach Resort. På en privat halvøy finner du dette fantastiske feriestedet, med vidstrakt utsikt over krystallklare bukter. Avhengig av plasseringen av din elegant innredede leilighet, vil du enten våkne til soloppgangen eller sovne til solnedgangen, med perfekt vær nesten hele året.

Anlegget har tre ferskvannsbassenger, inkludert ett evighetsbasseng og tre restauranter på stedet med et variert utvalg av retter. Hvis selvhusholdning på ferie ikke er for deg, kan du til og med dra nytte av feriestedets all inclusive-alternativ. For de som liker matlaging, finner du mange nærliggende butikker med alt du trenger for å piske opp noen kulinariske herligheter.

Dette feriestedet ligger i nærheten av alle de beste stedene, inkludert Philipsburg Shopping District, Grand Case og Marigot. Kom til et sted som husker navnet ditt med lyden av vannkoker trommer spiller i bakgrunnen, og oppdag de mange små romantiske stedene rundt feriestedet for å ha noen avslappende øyeblikk med din spesielle noen. For en one-stop-butikk for hele ferien, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler sterkt vurderer timeshare på Divi Little Bay Beach Resort.

Divi Little Bay Beach Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Treningsutstyr, Fiske, Matbutikk, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (i nærheten), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Kjøpesenter (1.0 miles),
Flyplass
Prinsesse Juliana - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Divi Little Bay Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Divi Little Bay Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Divi Little Bay Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Divi Little Bay Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Divi Little Bay Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Divi Little Bay Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Divi Little Bay Beach Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.