Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol
Bilde av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol

Adresse: Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Jardines-Del-Sol/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det siste ferieeierskapsproduktet gir absolutt tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferietid på (timeshare). Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Hvert år vil du få tildelt et bestemt antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil i selskapets portefølje. I stedet for det samme feriestedet hvert år, kan du prøve dem alle for å finne din favoritt. Slik fleksibilitet var tidligere uhørt med mindre den ble brukt bytte selskaper. Når leieavtalen er over, blir eiendommen solgt, og du vil være blant dem som får kuttet. Å eie Diamond Resorts betyr at brøkpoengene dine kan brukes på et hvilket som helst av feriestedene i deres imponerende portefølje.

Utforsk de forskjellige destinasjonene og landene, luksusen til Diamond Resorts over hele verden og husk at året etter kan du bare velge et annet timeshare -fraksjonssted i et annet land. For en levetid på fantastiske ferieminner og god valuta for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group på det sterkeste å vurdere brøkdel av eierskap med Diamond Resorts.

Ring Travel & Leisure Group nå for å finne ut mer om dette fantastiske timeshare -alternativet som nå er tilgjengelig på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel av feriestedets opprinnelige pris".

En sann juvel i selskapets portefølje, Diamond Resorts på Jardines Del Sol tilbyr Fraksjonert eierskap Det er et snitt over. Et sofistikert feriested i det like sofistikerte Playa Blanca-området i Lanzarote, Spania, Vil du bli behandlet til året rundt solskinn og fengende utsikt rett fra din balkong eller terrasse. På Reise og fritid Gruppe Vi hører alltid fra klienter som raver om stabstjenesten, og hvordan de ser ut til å ta en virkelig stolthet i sitt arbeid - dette viser i den immaculately holdt innkvartering og eksteriør. Hvis du søker ro, har feriestedet en rolig og intim atmosfære, med hager og begrunnelse klare til å omslutte deg med uberørt komfort.

Utforsk denne fantastiske vulkaniske øya på din fritid, enten ved å leie bil eller ved hjelp av de forskjellige raske og pålitelige kollektivtransportalternativene. Oppdag bortgjemte bukter og bukter hvor du kan slappe av mens du er beskyttet mot de sterkere vindene som ruller inn i det asurblå havet. Din upåklagelig møblert leilighet eller villa vil forlate deg som ønsker ingenting - alt er til stede for å gjøre oppholdet ditt et ekte hjem hjemmefra. For din neste ferie investering, vurdere Fraksjonert eierskap Med Diamond Resorts på Jardines Del Sol.

Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Jardines del Sol Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, TV
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Underholdning: Live, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng: Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Sykkelstier, Båt Marina / Lansering, Treningsrom: Utstyrt, Fiske, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Arrecife / ACE 25 Miles
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøpe Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Jardines del Sol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Jardines del Sol

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts fraksjonale eierskap i Jardines del Sol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Jardines del Sol.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Jardines del Sol kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.