Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park

Adresse: CLC Marina Park, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clcworld.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club La Costa Fractional Ownership Marina Park? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Brøkdelte eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare eie. I stedet for å eie en uke eller to på ditt hjemsted, eier du et stykke av eiendommen selv. Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Tildelingen av brøkpoeng gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du vil ikke lenger være knyttet til det samme ferieåret inn, år ut. På slutten av leiekontrakten blir eiendommen solgt og du mottar en andel av fortjenesten! Med Club La Costa, får du tildelt et antall brøkpunkter som du kan bruke på en rekke forskjellige skianlegg i porteføljen.

Det er ikke nødvendig å bruke en bytte selskap i likhet med Intervall International, RCI or 7Across ettersom ditt CLC Fraksjonale eierskap lar deg bruke en rekke feriesteder innenfor den omfattende CLC -porteføljen. Travel & Leisure Group's Fraksjonalt eierskap forhandlere vil kunne forklare deg i detalj hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og fulle fordeler med dette veletablerte timeshare-formatet.

Enten du kjøper utenfor skoleferier for en fredelig ferie eller i høysesongen for en spennende og spennende atmosfære, Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på Marina Park er noe veldig spesielt. Ligger nær Fuengirola, Spania, Tilbyr feriestedet en endeløs mengde aktiviteter som passer for alle aldre, noe som betyr at ingen i festen din vil finne seg i en løs ende - selv om du bare slapper av på en av de store solsengene ved bassenget! Uansett hva du foretrekker å gjøre på ferie, kan både plassering og feriestedet imøtekomme fullt ut. Din lyse leilighet vil inneholde enten et delvis eller fullt kjøkken, og sørg for at hvis du ønsker å tilbringe en koselig natt innendørs med et hjemmelaget måltid, er alt til hånd.

Nyt solskinnet om dagen og spennende stemning om kvelden ved å gå ut til en av de mange utmerkede barene eller restaurantene i området. Nyt utsikten over det glitrende Middelhavet og de majestetiske Sierra Nevada-fjellene rett fra balkongen eller terrassen. Slapp av med fasiliteter som boblebad og oppvarmet basseng. Reise og fritid Gruppe Presenterer Club La Costa på Marina Park: Fraksjonert eierskap Å nyte og huske.

Kjøp Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonelt eierskap Marina Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina Park kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.