Bilde av Clowance Estate & Country Club
Bilde av Clowance Estate & Country Club
Bilde av Clowance Estate & Country Club
Bilde av Clowance Estate & Country Club
Bilde av Clowance Estate & Country Club

Adresse: Clowance Estate, Clowance House, Praze-a-Beeble, Camborne, TR14 0PT, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clowance.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Clowance Estate & Country Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Oppdag magien til Clowance Estate and Country Club, et sted gjennomvåt i historien og utviklet til overordentlig høye standarder i Cornwall, England. timeshare på dette eksklusive feriestedet garanterer du ikke bare maksimal privatliv, det tilbyr også fantastisk utsikt over hjertet av Cornwall. Et karakteristisk luksuriøst tilfluktssted fra de daglige stressene som får oss alle ned fra tid til annen-gå bort til denne unike landsbyen for frisk luft, frihet og den robuste korniske kysten. Smakfull innredning og en stor mengde plass vil gjøre det mulig for deg å føle deg hjemme, uansett hvor langt du er på vei til denne pittoreske ferie.

Ligger nært til slike typiske britiske landemerker som Lands End og Penzance, har du rikelig mulighet til å utforske området og passe på turer for shopping og underholdning, det er hvis du selv finner deg selv som ønsker å forlate eiendommen med fasiliteter og aktiviteter som tilbys til den høyeste standarden på gjestenes omsorg. Spa-bad og badstuer er tilgjengelig for avslapning, sammen med et treningssenter og basseng (begge har tid til side bare for voksne). Reise og fritid Gruppe anbefaler sterkt hvert øyeblikk du bruker på Clowance Estate og Country Club, hvor britisk timeshare bare ikke blir bedre.

Kjøper Clown Estate Estate & Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Clowance Estate & Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Clowance Estate & Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Clowance Estate & Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Clowance Estate & Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Clowance Estate & Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Clowance Estate & Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.