Bilde av Clifford Water Lodges
Bilde av Clifford Water Lodges
Bilde av Clifford Water Lodges
Bilde av Clifford Water Lodges
Bilde av Clifford Water Lodges

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Clifford Water Lodges? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Clifford Water Lodges til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Clifford Water Lodges Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Elektrisk oppvarming, oppvaskmaskin, fullt utstyrt kjøkken, mikrobølgeovn, kjøleskap / fryser, TV, videospiller, musikk senter, patio eller veranda, patio møbler, røyking, sengetøy inkludert, håndklær inkludert, barnesenger og barnestoler til leie.
Resort Fasiliteter
Golfbane (mot avgift), Vaskeritjeneste, Bil Essential, Innsjø.
Nærliggende fasiliteter
Seaside, Golfbane, Bar (er), Restaurant (er), Butikk (er), Historiske steder, Fiske, Vannsport, Museum, Kunstgalleri.
Flyplass
Newquay - 1 timers kjøretur
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt et hjem hjemmefra erfaring på Clifford Water Lodges

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Clifford Water Lodges, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Clifford Water Lodges før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Clifford Water Lodges, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Clifford Water Lodges

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Clifford Water Lodges eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Clifford Water Lodges.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Clifford Water Lodges kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.