Bilde av Castel Club
Bilde av Castel Club
Bilde av Castel Club
Bilde av Castel Club
Bilde av Castel Club

Adresse: Residence Castel Club Leysin Parc, Route de Collonges, Leysin, CH-1854, Sveits
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.apparthotel-leysin.ch

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Castel Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Moderne, dyrket og kjent for sine alpinopplevelser og snøhvit topper, er Sveits definitivt et must-besøk for ferierende. For de som søker en episk reise i byen Leysin, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke foreslå et bedre timeshare bo enn Castel Club.

Omgitt av hallusinatoriske landskaper, ligger denne innkvartering nær fine restauranter, butikker og den lokale jernbanestasjonen. Populære attraksjoner som Leysin-Berneuse og Diablerets-Isenau Gondolas, Leysin og Les Diablerets Ski Resorts, og Aigle Castle er også i nærheten. I mellomtiden er de romslige studioene og leilighetene som tilbys av Castel Club, alle sjarmerende og koselige. Hver er utstyrt med et kjøkken som har slike mod cons som kjøkkenutstyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffemaskin og barnestol. Det er også et privat bad og en balkong som har en fin sørlig utsikt mot Alpene.

Det er Wi-Fi i lobbyen, og gjestene mottar videre rabattkuponger i de syv restaurantene i Leysin. Andre fasiliteter inkluderer en bar og salong, utendørs tennisbane, skioppbevaring og gratis skyttelbuss til taubanen. Terrengsykkelutleie er også tilgjengelig, samt selvbetjent vaskeri, tur- og billettassistanse og flyplasstransport.

Castel Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Heis, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Skianlegg (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Innsjø (3.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Skiskole (Nærliggende), Svømmebasseng (Nærliggende)
Flyplass
Genève - (78 miles - 125 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Castel Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Castel Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Castel Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Castel Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Castel Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Castel Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Castel Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.