Bilde av Callao Garden
Bilde av Callao Garden
Bilde av Callao Garden
Bilde av Callao Garden
Bilde av Callao Garden

Adresse: Callao Salvaje, Adeje, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Callao Garden


Tenerife er kjent som et paradis for ferierende. Den største av Kanariøyene domineres av den sovende vulkanen Mount Teide, og flankeres av utrolige strender, hvorav noen er svarte. Disse unike egenskapene er takket være økets vulkanske natur og gir en spennende forandring til den normale hvite og gule sand. Dens posisjon vest for Afrika betyr temperaturene er raske hele året, og det er et populært reisemål for surfere som ønsker å unnslippe Storbritannias kjølige kysten.

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker Callao Garden for sin avslappede atmosfære og tydelig spansk følelse. Utsikten er uten sidestykke, med balkonger i hver av de en-sengs leilighetene med utsikt over de fire bassengene samt det rolige blå havet. Dette timeshare Er utstyrt med en kjøkkenkrok, perfekt for lette måltider, og restauranten på stedet serverer en deilig smak av Spania.

Sporty typer kan nyte et spill tennis eller squash før du slapper av på en av Tenerife strendene. De som foretrekker livet i et mildere tempo, kan ønske å tilbringe en ettermiddag på Callao Hages egen minigolfbane. Vi elsker å være i stand til å tilbringe tid med familie og venner i en avslappet atmosfære, og foreslå at du forlater scoringen hjemme.

Callao hage fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, dagligvarebutikk, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (6.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Dykking i nærheten, Windsurfing (9.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Kjøper Callao Garden timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Callao Garden før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Callao Garden, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Callao Garden

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Callao Garden eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Callao Garden.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Callao Garden kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.