Bilde av Bluegreen Vacations
Bilde av Bluegreen Vacations
Bilde av Bluegreen Vacations
Bilde av Bluegreen Vacations
Bilde av Bluegreen Vacations

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.bluegreenowner.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Bluegreen Vacations


Feriepoeng tilgjengelig gjennom Bluegreen Vacations tilbyr kjøpere muligheten til å lage et engangs-kjøp som kan brukes til ferie for seg selv, slektninger og venner. Feriepoeng tilgjengelig gjennom Bluegreen gir medlemmet tilgang til deres utvalg av alpinanlegg funnet på en rekke steder i hele USA inkludert kyststeder i Florida, South Carolina og øyene i Hawaii.

Gjestene som bor på Bluegreen Vacations-feriesteder og hoteller kan forvente at innkvarteringen skal være av høy standard, mens temaet og aktivitetene på feriestedet reflekterer plasseringen enten det er feriested på havet Florida eller spa og golf resorts i Arizona. Mens du bor på et Bluegreen Vacations-feriested, kan du forvente at en rekke fasiliteter skal gjøres tilgjengelige som for eksempel voksen- og barnbassenger, boblebad og bassengbarer. Ferieklubbmedlemmer som bor her, vil også finne villaer med mange fasiliteter du kan forvente av feriesteder i denne kaliberen, som private balkonger, fullt utstyrt kjøkken, kabel-TV, Wi-Fi og et boblebad. Med mange skianlegg er det rullestolbrukere Reise og fritid Gruppe tror Bluegreen Vacations utvalg av alpinanlegg gjør et godt valg for alle som trenger spesielle krav som disse, selv om de foreslår at de ringer før de gjør noe.

Bluegreen Vacations utvalg av alpinanlegg kommer også med mange fasiliteter som ligger i nærheten av feriestedet, for eksempel golf, levende underholdning, kasinoer, vannsport, naturstier og restauranter, så ferierende bør alltid finne noe å gjøre. Full beskrivelse av Bluegreen Vacations skianlegg og fasiliteter kan bli funnet via Deres nettsted.

Med Bluegreen Vacations kan medlemmer låne poeng fra følgende års feriepoeng, bankferiepoeng med utvekslingsselskaper som RCI slik at medlemmene kan nyte alpinanlegg på steder over hele verden og til og med dele sine poeng med venner og familie.

Kjøper Bluegreen Vacations timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Bluegreen Vacations før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Bluegreen Vacations, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Bluegreen Vacations

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Bluegreen Vacations eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Bluegreen Vacations.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Bluegreen Vacations kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.