Bilde av Club La Costa Yacht Club
Bilde av Club La Costa Yacht Club
Bilde av Club La Costa Yacht Club
Bilde av Club La Costa Yacht Club
Bilde av Club La Costa Yacht Club
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Yacht Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når det gjelder poengbasert timeshare ferie, Club La Costa Yacht Club er i en liga alle sine egne. Ombord på store og luksuriøse seksti-fots katamaraner, gjør et medlemskap vanlige opplevelser ut av spektakulære solnedganger med en million nyanser, slippe anker i tilsynelatende utilgjengelige viker, og oppdage de mange sjarmen til interessante øybyer og byer. Alle disse utrolige tingene blir en del av hverdagen.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere forsikre en uforlignelig ferie. Det er aldri mangel på fascinerende reiseruter, og komfort i cruising er alltid garantert. Ombord har du tilgang til fire en-suite doble hytter og en fullt utstyrt salong for opp til ti. Et romslig galleri, stue med underholdningsfasiliteter, et bordbord, uteservering og oppholdsrom, og et stort solterrasse er også tilgjengelig.

Herfra forstyrrer Club La Costa Yacht Club deg med all mulig glede. Opprett fantastiske minner mens dykking, snorkling, havfiske, wake-boarding og vindsurfing. Slapp av og les en god bok på hengekøyer og flytende skummadrasser eller gå seg vill i de spektakulære utsikten. Arbeid på solbrunningen og ta en piknik. Uansett hva du velger å gjøre, er du sikker på å lage minner som varer i livet.

Kjøp Club La Costa Yacht Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Yacht Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Yacht Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Yacht Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Yacht Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Yacht Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Yacht Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.