Bilde av Marriotts Phuket Beach Club, Thailand
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Marriotts Phuket Beach Club
Thailand


Til leie fra bare £ 3,300
per uke*

OCC. Dato: Værsåsnill kontakt oss
OCC. Dag: Værsåsnill kontakt oss
Feriested: Marriotts Phuket Beach Club
Land: Thailand
Uke: 1 Flytende
Sesong: Peak
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Laden med svingende palmer i en avslappet og bortgjemt del av ThailandMarriotts Phuket Beach Club utstråler stillhet og ro, noe som gjør det til et drømme sted å slappe av. Uberørte strender strekker seg i miles, og din nærmeste nabo er det fasjonable Andamanhavet. Oppmerksomhet på detaljer, berører av unik Thai luksus, og personlig service er telefonkortene til denne stille, men levende Timeshare resort. Du vil få full og ubegrenset tilgang til fasiliteter og fasiliteter på JW Marriott Phuket Resort, sammen med det anerkjente Mandara Spa, som gir deg tilgang til en virkelig foryngende velværeopplevelse.

Marriott's Phuket Beach Club er en utrolig godt avrundet timeshare Resort, og tilbyr ikke bare en flukt fra hverdagen, men også muligheten til å lære nye ting. Prøv hånden på Thai Ginja Cooking Course, lær Batik stoffmaleri, trapezens kunst, oppdag salsadansen, og slapp av ved solnedgang Med yoga eller pilates. Nyt et utvalg av kulinariske herligheter fra over ti restauranter, hver med sin egen spesielle vri. Reise og fritid Gruppe anbefaler denne sjeldne muligheten til å utforske spenningen, mysteriet og eventyret i Thailand før det blir snappet opp.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1392 ganger

* Leieprisen som vises, er en engangsbetaling for hver uke, brøkdel eller antall poeng angitt og dekker den perioden for innkvarteringsåret - Andre kostnader kan gjelde.