Bilde av Worldmark South Pacific Club
Bilde av Worldmark South Pacific Club
Bilde av Worldmark South Pacific Club
Bilde av Worldmark South Pacific Club
Bilde av Worldmark South Pacific Club

Adresse: Box 7493, Gold Coast MC, Queensland, 9726, Australia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.wyndhamap.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Worldmark South Pacific Club


Bli med over 50,000 WorldMark South Pacific Club Premier Eiere rundt Fiji, New Zealand og Australia. Nyt livet på timeshare ferier på WorldMark prestisjefylte feriesteder i hele Asia Pacific-regionen.

Du kan gå på ferie år etter år ved å være en Wyndham Eier med WorldMark South Pacific Club. Velg når du vil reise, ta lange ferier eller korte pauser. Besøk dine favorittsteder eller reis til en annen destinasjon hver gang.

WorldMark South Pacific Club utvikler seg med dine behov. Fra singel, til par og til en familie. Fleksibiliteten til klubben gjør det enkelt å velge sted og overnatting som passer til dine behov - avhengig av tilgjengelighet.

Kjøper Worldmark South Pacific Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Worldmark South Pacific Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Worldmark South Pacific Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Worldmark South Pacific Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Worldmark South Pacific Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Worldmark South Pacific Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Worldmark South Pacific Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.