Bilde av Torrent Bay Club
Bilde av Torrent Bay Club
Bilde av Torrent Bay Club
Bilde av Torrent Bay Club
Bilde av Torrent Bay Club

Adresse: Urbanizacion Ses Bledas, Torrent Bay Club, C / Valencia 4, Port des Torrent, 07829 Ibiza-Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.intercorpgrp.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Torrent Bay Club


Ibiza: Festen øya, også kjent som den hvite øya på grunn av sine utrolige strender. Lang striper av ren, innbydende sand blir kysset av de svakt lappende turkisbølgene i Middelhavet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at det er mer å gjøre på denne fantastiske øya enn fest til de fine timene, selvfølgelig kan du gjøre det hvis du ønsker det. Sosialisering er en av de viktigste tegningene i Ibiza, hvor oppdagere har muligheten til å møte nye mennesker, danse under stjernene og nyte seg selv på en måte som de ikke kommer til hjemme.

Det er mer å gjøre på øya enn å holde opp sent, men det betyr at denne destinasjonen er et godt alternativ for familier og eldre reisende også. Hele året høye temperaturer og den utrolige maten er typisk for Spania, en ekte tegning for briter som ser ut til å unnslippe kjedelige regntunge somre. EN timeshare er en fin måte å holde luksuriøse besøk til rimelige priser, og Torrent Bay Club er et perfekt valg for en base. Slapp av ved bassenget eller nyt kaffe på leiligheten balkong og ta utsikten før du drar ut for å oppleve det morsomme med å utforske Ibiza's ruiner og arkitektur, eller bare slappe av på stranden.

Torrent Bay Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (Noen enheter), Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Noen enheter), Vaskemaskin / tørketrommel (Noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Matbutikk, Klesvask, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (11.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (12.0 miles), Ridning (3.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (2.0 miles), Restaurant ), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles), Wind Surfing (Nærliggende)
Flyplass
Ibiza - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Torrent Bay Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Torrent Bay Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Torrent Bay Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Torrent Bay Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Torrent Bay Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Torrent Bay Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Torrent Bay Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.