Bilde av The Vida Vacation Club
Bilde av The Vida Vacation Club
Bilde av The Vida Vacation Club
Bilde av The Vida Vacation Club
Bilde av The Vida Vacation Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.vidavacations.com/index-en.html

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Vida Vacation Club


Luksus destinasjonsklubb Vida Vacations tilbyr sine kunder tilgang til luksuriøse ferieopplevelser på en rekke eksklusive feriesteder. Vida Vacations ønsker å gi sine kunder et paradis og lykke gjennom virkelig gode ferieopplevelser.

Reise og fritid Gruppe Mener at Vida Vacation Club medlemskap gir en fantastisk mulighet med medlemmer som får eksklusiv tilgang til Vidanta destinasjoner. Dette består av syv destinasjoner på tvers av Mexico Inkludert populære steder som Puerto Vallarta og Mazatlán.

Dette inkluderer store feriesteder som Nuevo Vallarta og Vidanta Riviera Maya funnet på Mexicos Nord østlige Yucatán halvøya på en strekning av karibiske kysten som gir en virkelig herlig opplevelse. Nuevo Vallarta er et stort feriested designet på en slik måte at klubbmedlemmene gir en følelse av intimitet, samtidig som de tilbyr fasiliteter som bare et feriested med sin størrelse kan, for eksempel golfbanen designet av Jack Nicklaus, restauranter i verdensklasse og et badeland med bølgebassenger , Bølgebassenger og lysbilder. Gjester her vil også finne en rekke aktiviteter, spill og sport på stedet. Det er enda en rekke luksuriøse spa tilgjengelig.

Vida Vacation Club tilbyr også klubbmedlemmer en mer unik opplevelse på feriesteder som Puerto Peñasco, der ørkenen møter Cortezhavet i Mexicos Nordvestlige staten Sonora skaper en merkelig vakker verden med skiftende former og farger i ørkensanden hvor havet og himmelen ofte møtes. Anlegget tilbyr klubbmedlemmer en rekke aktiviteter, inkludert innendørs og utendørs bassenger, strandspill, et fantastisk spa og golf på en Jack Nicklaus designet golfbane.

Kjøper Vida Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Vida Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Vida Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Vida Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Vida Vacation Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Vida Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Vida Vacation Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.