Bilde av The Manhattan Club
Bilde av The Manhattan Club
Bilde av The Manhattan Club
Bilde av The Manhattan Club
Bilde av The Manhattan Club

Adresse: 200 W. 56th St., New York, NY, 10019, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.manhattanclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Manhattan Club


Den umiskjennelige New York-stilen gjennomsyrer hver tomme av The Manhattan Club. For gjester som er tørst å oppleve de finere tingene i livet i storbyen, er det ingen bedre adresse i New York, USA enn dette glamorøse, firestjerners all-suite hotellet. De femti rommene her er luksuriøse. Hver har en elegant boligdesign og moderne stil som skaper sofistikert timeshare rom med en avslappende atmosfære. Nydelig utsikt over byen tilbys av hver og en, i tillegg til unike møbler og fasiliteter av høy kvalitet, inkludert plysj, madrasser på puten, silkeaktig sengetøy, dronningssenger, sovesofaer i full størrelse og store sittegrupper, marmorbad, gratis Wi- Fi, flatskjerm-TV, klimaanlegg og kjøkkenkrok.

The Manhattan Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Konferansefasiliteter, Handicapped Unit, Heis,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (i nærheten), Båtliv (Nærliggende), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar ,
Flyplass
John F. Kennedy International - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Manhattan Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Manhattan Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Manhattan Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Manhattan Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Manhattan Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Manhattan Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av The Manhattan Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.