Bilde av Lakeland Village
Bilde av Lakeland Village
Bilde av Lakeland Village
Bilde av Lakeland Village
Bilde av Lakeland Village

Adresse: Newby Bridge, Ulverston, Cumbria, LA12 8PX, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.lakeland-village.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på The Lakeland Village


Lake District er et spesielt sted, et område med så stor naturskjønn at den har blitt nominert som et UNESCOs verdensarvliste. Utallige dikt, romaner og andre kunstverk har blitt inspirert av dette området, og for en timeshare hjemme kunne du ikke gjøre mye bedre. Lakeland Village er en rekke hytter som ligger på bredden av elven Leven, alle faglig innredet for å gi deg en sømløs overgang fra det normale livet til ditt hjem hjemmefra.

En timeshare i England er et godt valg hvis du foretrekker å minimere reisetiden, negere noen organisatoriske woes, eller bare hvis du foretrekker å holde deg nær hjemmet, men folk fra hele verden gjør en flott pilegrimsreise til å besøke The Lakes og å være inspirert av dette landskapet for seg selv, så forblir "hjemme" ikke "kjedelig". Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å vandre gjennom landet nær Lakeland Village, komme i kontakt med vår indre Wordsworth.

Feriegjester går tilbake til Lakeland Village gang på gang, så du vil fortsette å se de samme vennlige ansiktene på hvert besøk. En timeshare her er virkelig mer som et andre hjem, og du vil planlegge din retur før du vet det.

Lakeland Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
TV, videospiller eller DVD, kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Day Spa, Fitnessrom - Utstyrt, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Tennis, Boblebad Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Seiling / Utleie
Flyplass
Manchester / MHT90 Miles / 145 KM
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøp av Lakeland Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lakeland Village før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lakeland Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Lakeland Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Lakeland Village eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Lakeland Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Lakeland Village kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.