Bilde av Burnside Park
Bilde av Burnside Park
Bilde av Burnside Park
Bilde av Burnside Park
Bilde av Burnside Park

Adresse: Burnside Park, Kendal Road, Bowness-on-Windermere, Windermere, Cumbria, LA23 3EW, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.burnsidepark.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Burnside Park Owners Club


For en fantastisk ferie midt i hjertet av det travle Lake District, England, Hvorfor ikke ta en nærmere titt på timeshare Med Burnside Park Owners Club? Dette koselige feriestedet ligger i sentrum av et vakkert landskap og klarer å opprettholde utrolig høye standarder for komfort og luksus, med innredningen til å passe. Det er ideelt plassert for tilgang til alle lokale attraksjoner, restauranter og butikker - hvor det er rikdom. Du vil aldri bli sittende fast for noe å gjøre!

Ta en tur på innsjøene for å se alle flora og fauna i det omkringliggende området; Besøke Lakeside Haverthwaite Railway eller Trotters World of Animals, og for de som liker å hengi seg til deres søte tann, vær sikker på at du ikke går glipp av det berømte 1657 Chocolate House - sannsynligvis den one-stop-butikken for gaver å ta med hjem! Feriestedet ligger fem minutter fra Bowness Pier, hvor du kan ta en lokal buss, Lake Steamer eller elektrisk sykkel til andre deler av området. Varme og gjestfrihet er sentrale mål her, og Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby timeshare For videresalg på The Burnside Park Owners Club.

Burnside Park Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Innsjø, Nærliggende Underholdning, Medisinsk Møbler, Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Manchester - (89 miles - 143 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Burnside Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Burnside Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Burnside Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Burnside Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Burnside Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Burnside Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Burnside Park kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.