Bilde av Atrium Beach Resort and Spa
Bilde av Atrium Beach Resort and Spa
Bilde av Atrium Beach Resort and Spa
Bilde av Atrium Beach Resort and Spa
Bilde av Atrium Beach Resort and Spa

Adresse: Postboks 1115, Billy Folly Rd 6, Simpson Bay, ST Maarten, Nederlandsk Karibien
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.atrium-resort.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Atrium Beach Resort and Spa


På Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Atrium Beach Resort and Spa Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med til salgs i hollandsk karibiske øyer . De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Atrium Beach Resort and Spa Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Treningsutstyr, Frisør, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (i nærheten), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Badstue i nærheten, Dykking i nærheten, Nærliggende shoppingområde , Spa (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Boblebad / Boblebad (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Prinsesse Juliana - (2 miles - 3 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Nyt et hjem hjemmefra på Atrium Beach Resort and Spa

Når du kjøper timeshare til eiendommer som Atrium Beach Resort og Spa, er du garantert en årlig unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilby en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atrium Beach Resort and Spa før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atrium Beach Resort and Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og selger på Atrium Beach Resort and Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atrium Beach Resort og Spa-eiendommer. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Atrium Beach Resort og Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Atrium Beach Resort and Spa kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.