Bilde av St Mellion Golf & Country Club
Bilde av St Mellion Golf & Country Club
Bilde av St Mellion Golf & Country Club
Bilde av St Mellion Golf & Country Club
Bilde av St Mellion Golf & Country Club

Adresse: St. Mellion, Saltash, Plymouth, Cornwall, PL12 6SD, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.st-mellion.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på St. Mellion Golf & Country Club


Det er ikke nødvendig å planlegge en flott flukt med timeshare på St Mellion Golf and Country Club, som alt er allerede til stede på dette paradiset ligger i Cornwall, England. Med en utrolig pris-til-verdi-spesielt når du kjøper til videresalgspriser, er dette feriestedet det ultimate i raffinert eleganse og ekte luksus. Utstyrt spesielt mot golfere, men ikke skimping på fasiliteter for mindre sportslige typer ferierende, har dette feriestedet mesterskapsfasiliteter og tilbyr rabatterte greenfee. Nyt en fantastisk start på sommeren med fasiliteter som passer for alle, inkludert et svømmebasseng, spa, to restauranter på stedet og et fullt treningsstudio. Du vil bli tatt vare på fra den tiden du ankommer til den tiden du plutselig må forlate.

Feriestedet tilbyr nitten timeshare hytter, noen med balkongutsikt over golfbanen og badstue-bad. Revel i denne golfparadis med de fullstendige Nicklaus- og Kernow-kursene, ta hele familien til 5-hulls kortkurs, og start ungdommene golf med onsiteakademiet og barneklubben. Selv om det er under pari, er det bra når golf, Reise og fritid Gruppe tro at du aldri vil få en lavere erfaring med timeshare på St Mellion Golf and Country Club.

St. Mellion

St Mellion Golf & Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnepass, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Golf, Helseklubb, Restaurant, Badstue, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Tennis, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (10.0 miles), Fiske (3.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Live Entertainment (9.0 miles), Medisinsk utstyr (2.0 miles), Vannski (10.0 miles)
Flyplass
Plymouth - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper St Mellion Golf & Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei St Mellion Golf & Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med St Mellion Golf & Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på St Mellion Golf & Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge St Mellion Golf & Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med St Mellion Golf & Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av St Mellion Golf & Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.