Bilde av Royal Tenerife Country Club
Bilde av Royal Tenerife Country Club
Bilde av Royal Tenerife Country Club
Bilde av Royal Tenerife Country Club
Bilde av Royal Tenerife Country Club

Adresse: Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Tenerife Country Club


En uforglemmelig opplevelse venter på deg timeshare på Royal Tenerife Country Club i solfylte Tenerife, Spania. Øyeblikket du går inn i feriestedet, vil du bli møtt av en overveldende følelse av klassisk luksus sjelden sett i dag. Spenningen i hverdagen drar bare bort når du nå din immaculately holdt, kolonialstil leilighet, innredet med alt du trenger for en virkelig avslappende ferie. Du vil bli møtt av bad med skinnende marmor, kjøkken overfylt med moderne innretninger, og romslige oppholdsrom innredet til den høyeste standard for komfort.

timeshare på dette ideelt plassert feriestedet tilbyr ikke bare fred og ro, men også sjansen for en aktiv ferie hvis det er mer din stil. Ikke bare er det nær de utfordrende kursene i Golf del Sur, men du har tilgang til treningsstudio, tennis og squashbaner, eller til og med følg din følelse av eventyr til nærliggende Los Cristianos for noen hvalsafari. Hvis du hellere vil jobbe med solbrentene med en god bok, kan du benytte solsengene på din egen private terrasse, sammen med uteservering for de varme, varme kveldene. Reise og fritid Gruppe presenterer Royal Tenerife Country Club for alt du kan ønske og mer.

Royal Tenerife Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), boblebad / badestamp (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Handikappede, Klesvask, Lekeplass, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Beach (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (i nærheten), Medisinsk anlegg (3.0 miles), Dykking (4.0 miles), Vannski (3.0 miles), Windsurfing (3.0 miles) ,
Flyplass
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Royal Tenerife Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Tenerife Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Tenerife Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Tenerife Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Tenerife Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Royal Tenerife Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.