Bilde av Royal Sunset Beach Club
Bilde av Royal Sunset Beach Club
Bilde av Royal Sunset Beach Club
Bilde av Royal Sunset Beach Club
Bilde av Royal Sunset Beach Club

Adresse: Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Sunset Beach Club


Gylne sandstrender og glitrende turkis farvann vinker deg til Royal Sunset Beach Club, en av premierne timeshare alpinanlegg i Tenerife, Spania. Eies og administreres av Diamond Resorts, Her finner du frodige tropiske hager, moderne og smakfull innredning, med perfekt oppmerksomhet på detaljer og en ekte følelse av fred og ro. Plasseringen kan ikke bli bedre - feriestedet er minutter fra trendy Playa de las Americas, hvor du finner nok butikker og spisesteder for å brenne et hull i lommen. Tilgjengelige utflukter inkluderer fotturer den lunar-esque Mount Tiede og kitesurfing på El Medano, så det er virkelig noe for alle.

Denne øya oser sjarm, og feriestedet tilbyr sin egen private klubbhus-fasiliteter her inkluderer en restaurant, bar, salong, treningsstudio og squashbaner, sammen med en badstue for å la de irriterende toksiner bare falle unna. En familie favoritt i mange år allerede, Reise og fritid Gruppe Kan gjerne rapportere det timeshare På Royal Sunset Beach Club holdes til en utrolig høy standard, og kan perfekt fungere som enten et hjem hjemmefra eller en feriebase - eller begge - for din øyferie.

Royal Sunset Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Hage, Levende underholdning, Medisinsk rekreasjon, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Dykking (Nærliggende), Tennis (Nærliggende) Vannski (i nærheten),
Flyplass
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Royal Sunset Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Sunset Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Sunset Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Sunset Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Sunset Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Royal Sunset Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.