Bilde av Royal Orchid
Bilde av Royal Orchid
Bilde av Royal Orchid
Bilde av Royal Orchid
Bilde av Royal Orchid

Adresse: Canico de Baixo, Canico, 9125-039 Canico, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.hotelroyalorchid.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Royal Orchid


På Royal Orchid er livet som en evig sommer. Dette firestjerners hotellet ligger langs den solfylte sørkysten av Madeira, Portugal, med sine flotte havutsiktbygninger som byr på fantastiske utsikter av Atlanterhavet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er uendelig sjarmert av sine nesten hundre moderne og elegante leiligheter. Hver av studioene, senior suiter og dobbeltrom timeshare Enhetene er utstyrt med klimaanlegg, kjøkkenkrok, LCD-satellitt-TV og et overdådig privat bad med enten badekar eller dusj og hårføner. Rommene på sjøutsikt har balkong.

Videre fører Royal Orchid til sin egen private strand, og har innendørs og utendørs svømmebasseng med solsenger og parasoller som vender ut mot Canico Bay. Morsomme vannsportaktiviteter som dykking og snorkling er også tilgjengelige. For mer fritid, prøv internasjonal mat på Catelaia Restaurant, og unn deg den fantastiske Madeira-vinen på Aloe Bar. Ulike spa-tjenester er også tilgjengelig på stedet, samt et helsestudio som tilbyr treningsstudier. Det er også gratis Wi-Fi på fellesområdene for din bekvemmelighet. Videre blir gjestene behandlet med en gratis daglig pendelbuss til Madeira hovedstaden Funchal (unntatt søndager).

Royal Orchid Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, fiske, frisør, helsestudio, vaskeri, heis, restaurant, dykking, snackbar, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (i nærheten), Casino (9.0 miles), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Medisinsk utstyr (Nærliggende), Squash (Nærliggende)
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, mandag

Kjøper Royal Orchid timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Orchid før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Orchid, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Orchid

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Orchid eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Orchid.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Orchid kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.