Bilde av Karma Royal Palms
Bilde av Karma Royal Palms
Bilde av Karma Royal Palms
Bilde av Karma Royal Palms
Bilde av Karma Royal Palms

Adresse: Benaulim Beach Road, Salcete
Casvaddo, Benaulim
Goa, 404 716, INDIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.royalresorts.com.au

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Goan Beach Club-Royal Palms


Serene, naturskjønne og luksuriøse, Karma Royal Palms i Goa er en forfriskende pause fra kaoset og fargeeksplosjonen forbundet med India. På dette sørlige tilfluktsstedet, personvern, eleganse og stille markere din timeshare ferie. Frodige anlagte hager omfavner leilighetene og suitene i kolonistil. Hvert av de nesten hundre og åtti luftkondisjonerte rommene har rolige neutrale farger med soulful indiske aksenter for å gi varme og komfort. Det beroliger med en plysj, bad, kjøkkenkrok, TV, Wi-Fi og uteplass. Oppgraderte rom legger til et eget soverom og en viltvoksende salong som er perfekt for familier og store grupper av venner.

For enda mer avslapping, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår indulging i ayurvedisk massasje på spa. Bassenget med solsenger i hjertet av feriestedet er et utmerket sted å slappe av også. Ikke gå glipp av fine dining på det stilige Benaulim Brasserie for å oppleve utmerket Goan og indisk mat. Sport er rikelig i klubbhuset og utendørsbanen er ideell for badminton, cricket og volleyball. Andre fasiliteter på stedet inkluderer en lekeplass, treningsstudio og nærbutikk. Karma Royal Palms ligger bare en femten minutters spasertur fra stranden. Vannsport, dolphin-watching turer, sjarmerende museer, krydderplantasjer og fosser ligger også i nærheten.

Karma Royal Palms fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Klesvask, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Casino (5.0 miles), Golf (5.0 miles), Medisinsk anlegg (4.0 miles), Vannski (16.0 miles), Windsurfing (16.0 miles),
Flyplass
Dabolim - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Karma Royal Palms timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Royal Palms før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Royal Palms, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Karma Royal Palms

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Royal Palms eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Karma Royal Palms.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Karma Royal Palms kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.