Bilde av Residence Narjess
Bilde av Residence Narjess
Bilde av Residence Narjess
Bilde av Residence Narjess
Bilde av Residence Narjess

Adresse: Avenue Moncef Bey, Hammamet, 8050, Tunisia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.narjessresidence.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Residence Narjess


Residence Narjess er omgitt av en mystisk luft. Navnet alene bærer en eksotisk ring, og timeshare Gjestene er sikker på å bli fortryllet av rikdom og mange fornøyelser i Hammamet, Tunisia. Denne innkvarteringen ligger på Avenue Moncef Bay, nær Hammamet Beach, Friguia Park og El Mouradi Hammamet.

Det er mange muligheter for kulturelle turer som demystify området mens du utforsker populære attraksjoner, inkludert romerske monumenter og Cork Museum. På sjøen esplanade, suge opp den lokale stemningen og finn overraskelser langs den lange strekningen av kafeer, klubber og butikker. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere er sikker på at du vil bli forelsket i tunisisk billettpris også, og det er ikke noe bedre sted å starte enn den hjemme-restauranten på Residence Narjess som serverer smaksatt couscous, spesialitet sjømat fra hver dags fangst, og noen vestlige alternativer. Andre fasiliteter på stedet for din fritid inkluderer et basseng, et utvalg av sports- og vannsportaktiviteter og spabehandlinger. Wi-Fi og avgiftsfri parkering er også tilgjengelig.

Til slutt, opplev varm gjestfrihet i hvert av de trettifem rom innkvarteringen har utarbeidet. Med klimaanlegg og oppvarming, minibar, kjøkkenkrok, satellitt-TV, telefon, separat bad og terrasse, er hver og en sikker på å gi komfort så bra som i ditt eget hjem.

Kjøper Residence Narjess timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residence Narjess før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Residence Narjess, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Residence Narjess

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Residence Narjess eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Residence Narjess.

Alle som ønsker å Selg timeshare Ved bruk av Residence Narjess kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.