Bilde av Ramada Residence Marina del Rey
Bilde av Ramada Residence Marina del Rey
Bilde av Ramada Residence Marina del Rey
Bilde av Ramada Residence Marina del Rey
Bilde av Ramada Residence Marina del Rey

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Ramada Residence Marina del Rey? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Et eksklusivt feriested kun for medlemmer med utsikt over det arabiske Sohail-slottet, for ikke å nevne panoramautsikt over Middelhavet og nærliggende fjellkjeder, Ramada Residence Marina del Rey er crème de la crème når det kommer til timeshare or Fraksjonert eierskap. Det kan bli funnet oppe i forhøyet posisjon innenfor Spanias berømte Costa del Sol, og kystbyer som Malaga og Marbella er en kort kjøretur unna. Anlegget tilbyr romslige leiligheter med ett og to soverom som er fulle av fasiliteter, men som likevel beholder sin komfortable sjarm, og sover opptil seks personer samtidig. Hvis du liker å vise frem din kulinariske stil mens du er på ferie, er alt tilgjengelig for å hjelpe deg - eller hengi deg til å spise ute på de mange typene mat som er tilgjengelig i både umiddelbare og lokale områder.

Hvis du elsker å utforske og suge historie og kultur, kan du reise til kongelige Sevilla eller storslåtte Córdoba, en romersk-grunnlagt by som er vert for en intrikat, fantastisk moske. Å reise litt lenger unna vil også gi deg muligheten til å se den visuelle godbiten som er det legendariske Alhambra Palace. Til timeshare or Fraksjonert eierskap Som gir deg tilgang til alt dette og mer, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Ramada Residence Marina del Rey.

Ramada Residence Marina del Rey-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Bilstereo (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Barnepass (i nærheten), Barnas basseng (i nærheten), Opplæringsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Spillerom (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutikk (i nærheten), liveunderholdning (i nærheten), medisinske fasiliteter (i nærheten), lekeområde (nærliggende), restaurant i nærheten, snackbar (i nærheten), tennis i nærheten, vannski Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Malaga - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Ramada Residence Marina del Rey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ramada Residence Marina del Rey før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ramada Residence Marina del Rey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Residence Marina del Rey

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ramada Residence Marina del Rey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Ramada Residence Marina del Rey.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Ramada Residence Marina del Rey kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.