Bilde av Pueblo Evita Club
Bilde av Pueblo Evita Club
Bilde av Pueblo Evita Club
Bilde av Pueblo Evita Club
Bilde av Pueblo Evita Club

Adresse: Pueblo Evita Club, Avenida de las Palmeras, Calle Palmito, 29630 Benalmadena-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.pueblo-evita.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Pueblo Evita Club


Reise og fritid Gruppe Er stolt av å presentere timeshare For videresalg på dette mytiske feriestedet, Pueblo Evita Club. Ligger i Costa del Sol stift ferie reisemål, Spania, Lokale folklore-avgjørelser at feriestedet ble bygd opp fra en original luksusvilla designet for argentinsk politisk legende Eva Perón. Enten du velger luksusen til en standard leilighet eller den ultimative luksusen til en Elite-leilighet, vil du ha alt du trenger for en avslappende, men spennende ferieopplevelse - fra brede, møblerte, solfylte terrasser eller balkonger og fullt utstyrt kjøkken til minneverdig Middelhavet Utsikt og andalusisk sjarm. Komplekset er eksklusivt og trygt, slik at du ikke bare vil ha en fantastisk tid, du vil føle deg helt trygg i det.

Mere minutter unna sol, sjø og sand i Benalmadena finner du alle fasiliteter i nærheten. Feriestedet er vert for en innendørs og to utendørsbassenger, vakkert anlagte hager, et supermarked på stedet, sammen med restauranter og barer. Den vedlagte, men privateide Sam's Bar er vel verdt et besøk for iskalde drinker og fantastisk hjemmelaget mat. Barna vil nyte de nærliggende vann- og fornøyelsesparkene sammen med barneklubben! Ikke forsink - for din neste ferieinvestering, hvorfor ikke vurdere timeshare På Pueblo Evita Club?

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Blå 1-4
Hvit 5-8, 48-52
rød 9-47

Pueblo Evita Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Minikjøkken / Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Live-underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / utendørs), Telefon, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (2.0 miles), Casino (1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles) (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Malaga - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Pueblo Evita Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pueblo Evita Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pueblo Evita Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Pueblo Evita Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pueblo Evita Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pueblo Evita Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pueblo Evita Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.