Bilde av Porto Mare Residence
Bilde av Porto Mare Residence
Bilde av Porto Mare Residence
Bilde av Porto Mare Residence
Bilde av Porto Mare Residence

Adresse: Porto Mare Residence, Rua Leichlingen 7, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.portobay.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Porto Mare Residence


År etter år Reise og fritid Gruppe Høre fra eiere på The Residence Porto Mare, som elsker å fortelle oss ikke bare de eksepsjonelt høye standardene for overnatting, men også den sanne følelsen av fellesskap de føler når de besøker. Ligger i Funchal på den saftig øya Madeira Er dette vakkert timeshare Resort, hvor du vil nyte et fantastisk klima, subtropiske hager, leiligheter hvor din komfort er av høyeste prioritet, og til og med en iskrembar!

Våkne opp til en azurblå vista så blå at du må se til horisonten for å se hvor himmelen slutter og havet begynner, tilbringe dagene dine liggende ved bassenget eller skjem deg bort med en rekke spa-behandlinger, og spis ute Stil på en av de fire restaurantene på stedet eller ulike spisesteder i Funchal, som nås enkelt ved hjelp av feriestedets gratis pendelbuss.

Residence Porto Mare har ikke et "stort hotell" føler for det - mer et hjem hjemmefra, med alle moderne bekvemmeligheter og fasiliteter du kan trenge, og ansatte som alltid er klare og ivrige etter å hjelpe deg med å gjøre oppholdet ditt de beste Best det kan muligens være. Du kan ikke gjøre det bedre enn timeshare På Residence Porto Mare.

Porto Mare Residence fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Tennis , Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (1.0 miles), Casino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (1.0 miles), Vannski (1.0 miles) Surfing (1.0 miles),
Flyplass
Santa Catarina - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
Søndag, mandag, lørdag

Kjøper Porto Mare Residence timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Porto Mare Residence før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Porto Mare Residence, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Porto Mare Residence

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Porto Mare Residence-eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Porto Mare Residence.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Porto Mare Residence kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.