Bilde av Palm Oasis
Bilde av Palm Oasis
Bilde av Palm Oasis
Bilde av Palm Oasis
Bilde av Palm Oasis

Adresse: Palm Oasis Maspalomas, Albert Einstein S / N, Parcela 34, Urb. Sonnenland, Urb. Sonnenland, Maspalomas, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.palmoasis.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Palm Oasis


En spesialbygd og idyllisk timeshare Resort, Palm Oasis er en ekte perle. Ligger i Maspalomas, Spania, Vil du finne deg selv omgitt av eksotisk flora og drenched i tropisk solskinn. Alle studioene, leilighetene og villaene er stilfullt innredet i kolonialstil, og gjestene drar nytte av private balkonger eller terrasser. Fasilitetene er brede, fra solterrassen ved siden av ferskvannsbassenget til et innendørsbasseng med boblebad. Det er også muligheter til å følge med på treningsregimet hvis du er en sportsentusiast, trene på treningsstudioet eller spille tennis. Ellers, finn deg selv engasjert i sesongbasert underholdningsprogram og ta avkall på timene som nyter enkelheten til ren avslapning.

Utforsk historiske Maspalomas i løpet av dagen for en tur full av kultur og tradisjon, og deretter til sentrum for å prøve det utmerkede lokale kjøkkenet og det pulserende nattelivet. Tilbake i leiligheten din, finner du et hydromassasjebad som venter på retur, så la alle de daglige stressene ebb bort mens du slapper av i stil. For alt du trenger for en avslappende ferie sammen med utrolig dedikert stabstjeneste, Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste å vurdere timeshare På Palm Oasis.

Kjøper Palm Oasis timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Palm Oasis før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Palm Oasis, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Palm Oasis

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Palm Oasis eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Palm Oasis.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Palm Oasis kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.