Bilde av Ourapraia Aparthotel
Bilde av Ourapraia Aparthotel
Bilde av Ourapraia Aparthotel
Bilde av Ourapraia Aparthotel
Bilde av Ourapraia Aparthotel

Adresse: Praia da Oura, Apartado 827, Areias de Sao Joao, 8201-911 Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubepraiadaoura.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Ourapraia Aparthotel? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Enten du er på vei til Algarve for avslapning eller å delta i noen av de adrenalin-drevne idrettene som området er kjent for, er Ourapraia Aparthotel et utmerket valg for en solfylt ferie. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker dette feriestedet for sitt valg av aktiviteter og sine utmerkede fullt møblerte deluxe og overlegen leiligheter.

De kommaformede bassengene er morsomme, og legger til en moderne vri på utseendet på bakken, og er perfekte for lounging ved siden av, og tar av og til dips når dagen blir for varm. Området er et surferparadis, og det er veldig enkelt å bestille en privat surfeleksjon med en av de mange surfskolene som ligger langs kysten. Etter en dag med hardt arbeid å fange bølger, er det bare rettferdig å forkjøle deg med en kul vinho verde, Algarves lokale drikkevare, og se på revolusjonene på Albuiferas hovedstripe.

Området kan være fest sentralt, men reisende forteller oss at deres favoritt aspekt av Ourapraia Aparthotel er muligheten for familien tid, med mange bringe barn i alle aldre for å nyte den kjølige atmosfæren i Sør-Portugal. Uansett hvordan du foretrekker å tilbringe ferien, a timeshare Leilighet med dette feriestedet er sikker på å tilby alternativer du liker.

Ourapraia Aparthotel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Fiske i nærheten, Golf (9.0 miles), Frisør (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Nærliggende (Nærliggende), Båtliv (5.0 miles) ), Shoppingområde (i nærheten), squash (i nærheten), vannski (i nærheten)
Flyplass
Faro - (28 miles - 45 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøpe Ourapraia Aparthotel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ourapraia Aparthotel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ourapraia Aparthotel hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ourapraia Aparthotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ourapraia Aparthotel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ourapraia Aparthotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Ourapraia Aparthotel kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.