Bilde av Mount Amanzi
Bilde av Mount Amanzi
Bilde av Mount Amanzi
Bilde av Mount Amanzi
Bilde av Mount Amanzi
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Mount Amanzi


Med Magaliesberg-fjellene som ser over deg og Crocodile-elven som sverger deg å sove, gir Mount Amanzi deg følelsen av at du er dypt i hjertet av en jungel i den pittoreske Hartbeespoort, Sør-Afrika. Denne game lodge ligger bare en kort kjøretur fra Johannesburg og Pretoria, og i nærheten av Hartbeespoort Dam og attraksjoner, restauranter, golfbaner og butikker. Bare atmosfæren etterlater deg en med naturen. Overalt hvor du ser, er det grønt eller dyr å undre seg over, spesielt det blomstrende urbefolkningens fugleliv. Et utvalg av aktiviteter fører deg videre utendørs, inkludert spillstasjoner, sikre fotturer, fiske og jakt.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner også de hundre og åtte og åtte selvbetjente hytter med fem eller seks senger som passer for innstillingen. Hver sjarm med stråtak og murvegger, sammen med en braii-anlegg. Disse timeshare enheter er delt inn i tre leire og har en åpen planløsning med en liten stue og DSTV, komplett kjøkken, aircondition soverom og bad. I mellomtiden er det sunn mat på The Old Kitchen-restauranten, og det finnes også tre svømmebassenger, et velværesenter, treningsstudio, flombelyste tennisbaner, cricket og spillrom på Mount Amanzi for din ekstra fritid.

Mount Amanzi Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Konferansefasiliteter, Fiske, Handikappede, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (2.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (12.0 miles), Frisør (12.0 miles), Lake (2.0 miles), Medisinsk anlegg (3.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles) ,
Flyplass
Johannesburg - (75 miles - 120 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Mount Amanzi timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Mount Amanzi før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Mount Amanzi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Mount Amanzi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Mount Amanzi eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Mount Amanzi.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Mount Amanzi kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.