Bilde av Montemar Natura Resort
Bilde av Montemar Natura Resort
Bilde av Montemar Natura Resort
Bilde av Montemar Natura Resort
Bilde av Montemar Natura Resort

Adresse: Camino Cervera S / N, Partida Covetes, Peniscola, Castellan, 12598, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.montemar.info/es/

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Montemar Natura Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Montemar Natura Resort ligger i nærheten av den pittoreske lille byen Peniscola, som er spesielt kjent for sitt vakre slott. Castell de Peniscola har en fantastisk situasjon som ser tilbake mot stranden, og tilbyr dagstriper uten sidestykke. Dette området i Spania er mindre befolket med turister fra Storbritannia enn andre områder, og likevel beholder den sin sjarm og tydelig spansk følelse. Maten er deilig, ferske ingredienser pisket opp i smaksprøvekoker, retter som du er sikker på å drømme om til neste besøk.

A timeshare På Montemar Natura Resort er et godt valg hvis du foretrekker den rolige og avslapping som landlivet bringer. Det fristende bassenget ligger i grønne hager, og hele er ringet av bølgende åser, forsiktig forsiktig langs horisonten. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker å sitte på balkongen og se solen stå opp over denne utsikten, noe som ikke blir gammelt uansett hvor mange år du er heldig nok til å oppleve det. For de som liker leting og læring om lokalområdet, vil en bil se deg riktig. En rolig kjøretur gjennom pittoreske landsbyer og jordbruksmark før du kommer tilbake til en ettermiddagssesta: hvilken bedre måte er det å tilbringe din dyrebare tid?

Montemar Natura Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), klimaanlegg (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter), mikrobølgeovn (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng, Barnebasseng, Lekeplass
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Telefon (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende)
Flyplass
Valencia - 90.0miles / 145.0km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Montemar Natura Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Montemar Natura Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Montemar Natura Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Montemar Natura Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Montemar Natura Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Montemar Natura Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Montemar Natura Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.