Bilde av Monte Carvoeiro
Bilde av Monte Carvoeiro
Bilde av Monte Carvoeiro
Bilde av Monte Carvoeiro
Bilde av Monte Carvoeiro

Adresse: Monte Carvoeiro Clube (#1242), Praia do Carvoeiro, Carvoeiro, 8400-951 Lagoa, Algarve, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.resort-solutions.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Monte Carvoeiro Clube? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Perched høyt på en klippetopp, Monte Carvoeiro i Algarve, Portugal imponerer med panoramautsikt over sjøen og pittoreske severdigheter, inkludert huler, strender, endeløse kyster og vill vegetasjon. Det ligger bare en fem-minutters spasertur fra sentrum av Carvoeiro, og er omgitt av mange restauranter, barer, butikker, golfbaner og tennisbaner. Solnedtrengt året rundt, er dette populære feriedestinasjonen designet i stil med en typisk sørlig portugisisk landsby. I sentrum står et rolig torg med en vakker fontene og basseng som er perfekt for fritid og avslapning.

I mellomtiden er sekstiseks timeshare Enheter har moderne interiør og er alle luksuriøst renovert. Boligene kommer i leiligheter, rekkehus og villaer, med størrelser som varierer fra ett soverom til to soverom. Alle har kjøkken, private bad og balkonger. For ytterligere å nyte ferien, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere foreslår en tur til den nærliggende Carvoeiro Golf & Resort, hvor gjester på Monte Carvoeiro får rabatter. Alternativt vil ferskvannsoppvarmet svømmebasseng med bassengbaren i huset også glede deg. For folk som reiser som familier, er det også et barnebasseng i feriestedet, samt et supermarked og medisinsk klinikk.

Monte Carvoeiro Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (11.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Ridning (5.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (3.0 miles ), Vindsurfing (3.0 miles),
Flyplass
Faro - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Monte Carvoeiro timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Monte Carvoeiro før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Monte Carvoeiro, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Monte Carvoeiro

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Monte Carvoeiro eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Monte Carvoeiro.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Monte Carvoeiro kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.