Bilde av Aparthotel Acuasol
Bilde av Aparthotel Acuasol
Bilde av Aparthotel Acuasol
Bilde av Aparthotel Acuasol
Bilde av Aparthotel Acuasol

Adresse: Aparthotel Acuasol, Carrer de Barcelona, ​​4, 12598 Peñíscola, Castelló, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.zthotels.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Aparthotel Acuasol


Tradisjonell middelhavsarkitektur, møbler i lokal stil, og et team av ansatte til å møte alle dine behov: dette er det du finner med timeshare På Aparthotel Acuasol i Castellon, Spania. Ligger en fem minutters spasertur fra stranden i Peñiscola på Costa del Azahar, er dette en badeby dedikert til de som foretrekker å tilbringe sine dager liggende i solen og blir tatt godt vare på. Fasiliteter og fasiliteter på feriestedet er i "uten frills" stil, men godt vedlikeholdt, med et kjølig utendørsbasseng, tilhørende solterrasse, buffetrestaurant på stedet og en snackbar i høysesongen.

Dette feriestedet anbefales for par og familier som ønsker å holde seg komfortabel til en overkommelig pris, spesielt med levende underholdning satt på av ansatte, og det vell av chatter fra vennlige gjester som hagler fra hele verden. Du vil også finne sjansen til å leie bil hvis du vil ta en kjøretur til den lokale landsbyen, hvor du finner flere restauranter og lokale butikker for å kjøpe suvenirer til de som ikke er så heldige å følge med deg. For en back-to-basics ferie i solen, Reise og fritid Gruppe anbefaler timeshare På Aparthotel Acuasol.

Aparthotel Acuasol Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (75.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (12.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (2.0 miles), Sauna ), Dykking (2.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Valencia - (87 miles - 140 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Aparthotel Acuasol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Aparthotel Acuasol før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Aparthotel Acuasol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Aparthotel Acuasol

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Aparthotel Acuasol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Aparthotel Acuasol.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Aparthotel Acuasol kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.