Bilde av La Residence Normande
Bilde av La Residence Normande
Bilde av La Residence Normande
Bilde av La Residence Normande
Bilde av La Residence Normande
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på La Residence Normande


Et bilde av La Residence Normande gjør det perfekte postkortet som skildrer den berusende landsbygdens skjønnhet Connelles, Frankrike. Sjarmerende landlige hus, levende landskap og mektige slott: denne eiendommelige innkvarteringen merker alle boksene av en inspirerende fransk ferie.

De fjorten timeshare enheter her er bortgjemt, og hver oppfyller et løfte om avslapning, med gjester på mottakssiden av en nydelig serenade fra elven Seine utenfor sine private balkonger. Enkle bekvemmeligheter gir rommene en hjemmekoselig atmosfære. En dobbeltseng gir hvile i de fleste, og andre har enkeltsenger. Fasiliteter inkluderer delvis kjøkken, satellitt-TV, DVD-spiller og iPod-dokk, oppvarming, safe og fullt utstyrt bad med hårføner. Barnepass er tilgjengelig på stedet, samt gratis parkering, Wi-Fi, spa og badstue, spillrom og lekeplass, og oppvarmede svømmebassenger med boblebad.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår en leiebil for gjester å fullt ut nyte destinasjonen. Kjør til hagen ved Giverny eller se middelalderen Rouen som ble populær av Joan of Arc. Det er mange katedraler og historiske steder for deg å oppleve, også. Paris er syttifem miles unna, mens Charles de Gaule flyplass ligger et hundre kilometer fra La Residence Normande.

La Residence Normande Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis),
Resort Fasiliteter
Fiske, Lekeplass, Badstue, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (7.0 miles), Casino (62.0 miles), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (2.0 miles), Frisør (3.0 miles), Ridning (4.0 miles), Lake (7.0 miles) , Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (4.0 miles), Vannski (4.0 miles), Vindsurfing (7.0 miles),
Flyplass
Paris - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper La Residence Normande timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei La Residence Normande før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med La Residence Normande, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på La Residence Normande

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge La Residence Normande eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med La Residence Normande.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av La Residence Normande kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.