Bilde av La Pinta Beach Club
Bilde av La Pinta Beach Club
Bilde av La Pinta Beach Club
Bilde av La Pinta Beach Club
Bilde av La Pinta Beach Club

Adresse: Avenida de Espana, Costa Adeje, Adeje, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.lapinta.ihwm.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på La Pinta Beach Club


Magisk i sitt mangfold, subtropiske rikdom og året rundt vår-lignende klima, La Pinta Beach Club i solfylte Tenerife, Spania er den ideelle utgangspunkt for å nyte en førsteklasses ferieopplevelse. Dette firestjerners feriestedet har en herlig solnedgang midt langs stranden av Torviscas i Playa de Las Americas, og tar imot gjester i sine romslige og smakfullt innredede studioer og ett-og to-roms timeshare enheter. Studioene gir hvile for opptil to personer - perfekt for par som søker en koselig ferie - mens en- og to-roms-enhetene plasser henholdsvis fire og seks. Alle rommene har en dobbel sovesofa, komplett kjøkken og bad. De fleste har solterrasser med fantastisk havutsikt.

Dessuten, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere inviterer deg til å falle inn i en dypere katatoni av avslapning. Bask i det gode været i de to store svømmebassenger med solsenger og bassengbar. En lekeplass og plaskebasseng er også tilgjengelig. Spis i innendørs og utendørs restauranter og nyt ytterligere fasiliteter som spill og leserom, kveldsunderholdning, utendørs grill og TV og avslapningsområde. La Pinta Beach Club har også sportsfasiliteter, Wi-Fi og bilutleie for enkelhets skyld.

La Pinta Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnas basseng, Spillerom, Restaurant, Squash, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Barnepass (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (8.0 miles), Levende underholdning Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Kjøper La Pinta Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei La Pinta Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med La Pinta Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på La Pinta Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge La Pinta Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med La Pinta Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av La Pinta Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.