Bilde av Crane Beach Resort
Bilde av Crane Beach Resort
Bilde av Crane Beach Resort
Bilde av Crane Beach Resort
Bilde av Crane Beach Resort

Adresse: Crane Beach Resort
Crane
St. Philip
Barbados,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.thecrane.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Crane Beach Resort


På Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Crane Beach Resort Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med Til salgs i . De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Crane Beach Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Noen enheter, Ingen / Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Fiske, Liveunderholdning, Restaurant, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Golf (7.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Klesvask (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Dykking (7.0 miles), Tennis (Nærliggende), Windsurfing (7.0 miles) ),
Flyplass
Grantley Adams International - (4 miles - 6 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefravær på Crane Beach Resort

Når du kjøper timeshare på egenskaper som Crane Beach Resort, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Crane Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Crane Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Crane Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Crane Beach Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Crane Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Crane Beach Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.