Bilde av Coral Reef Club
Bilde av Coral Reef Club
Bilde av Coral Reef Club
Bilde av Coral Reef Club
Bilde av Coral Reef Club

Adresse: Qawra Coast Road, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.solmelia.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Coral Reef Club på Suncrest Hotel


På Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Coral Reef Club Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med til salgs i MALTA. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Coral Reef Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barn s Basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Helseklubb, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Vind surfing,
Nærliggende fasiliteter
Golf (6.0 miles), Ridning (5.0 miles), Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende)
Flyplass
Malta International - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, tirsdag

Nyt et hjem hjemmefra på Coral Reef Club

Når du kjøper timeshare til eiendommer som Coral Reef Club, er du garantert en årlig unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilby en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Coral Reef Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Coral Reef Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Coral Reef Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Coral Reef Club eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Coral Reef Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Coral Reef Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.