Bilde av Club Wyndham Plus
Bilde av Club Wyndham Plus
Bilde av Club Wyndham Plus
Bilde av Club Wyndham Plus
Bilde av Club Wyndham Plus
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubwyndham.com/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Wyndham Plus


Club Wyndham Plus gir eiere mulighetene og fleksibiliteten til å definere sin egen ferie. Poengbasert system er fleksibelt, slik at du kan ferie hvor, når og hvordan du vil.

Basert på tilgjengelighet eiere har muligheten til å velge overnatting størrelse, alle med flere fasiliteter og bekvemmeligheter enn de fleste hotellrom, enten det er en romslig ett soverom suite eller en leilighet med fire soverom resort.

Eiere har friheten til å bestille datoer som passer til timeplanen din, slik at du kan velge mellom et voksende nettverk av alpinanlegg i hele Karibia, Sør-Stillehavet og Nord-Amerika. Dette inkluderer Club Wyndham Plus resorts og Associate Resorts og hoteller.

Det er også den ekstra fordelen av RCI-utvekslingsmedlemskap, som setter resten av verden innen rekkevidde.

Club Wyndham Plus tilbyr et unikt program som oversetter eierskap til poeng, disse blir deponert årlig inn i eiere-kontoen. Punktverdier er tildelt basert på feriestedets beliggenhet, tidspunkt på året og enhetens størrelse. Eiere velger å bruke alle sine poeng samtidig, for å reservere en stor enhet på et svært populært feriested, eller spre dem ut så til ferie oftere. Fleksibilitet er i dine hender. Bruk bare poengene dine etter eget ønske og bestill online. Det er så enkelt.

Eiere kan ferie på destinasjoner fra strendene i Hawaii til Smoky Mountains, fra Atlantic City til kasinoene i Las Vegas og den kulturelle smaken av New Orleans eller San Francisco. Definer din drøm, men du vil med Club Wyndham Plus fleksible poengbaserte system.

Club Wyndham Plus Map

Kjøper Club Wyndham Plus timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Wyndham Plus før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Wyndham Plus, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Wyndham Plus

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Wyndham Plus-eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Wyndham Plus.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Wyndham Plus kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.