Bilde av Club Tenerife
Bilde av Club Tenerife
Bilde av Club Tenerife
Bilde av Club Tenerife
Bilde av Club Tenerife

Adresse: Los Diamantes II, Urbanizacion Oasis del Sur
Los Cristianos
Arona, 38650, CANARY ISLANDS, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.nexusleisure.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Tenerife


På Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Club Tenerife Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med til salgs i CANARY ISLANDS, SPANIA. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Club Tenerife Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Medisinsk fasiliteter, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Casino (4.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (4.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Restaurant i nærheten, Tennis i nærheten, Vannski ),
Flyplass
Reina Sofia - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, tirsdag

Nyt et hjem hjemmefravær på Club Tenerife

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Club Tenerife, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Tenerife før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Tenerife, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Tenerife

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Tenerife eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Tenerife.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Club Tenerife kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.