Bilde av Club Paradiso
Bilde av Club Paradiso
Bilde av Club Paradiso
Bilde av Club Paradiso
Bilde av Club Paradiso

Adresse: Aptdo. De Correos 255, Oasis del Sur, Los Cristianos 38650. Tenerife, Spania.,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubparadiso.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Paradiso


Club Paradiso er et flaggskip timeshare produkt med vekt lagt på å levere eleganse, fortreffelighet og luksus. Klubbens fristende portefølje gir deg tilgang til en rekke utestående, stilige feriesteder på eksotiske steder rundt om i verden.

Hver utvei er unik, men alle deler i klubbens forpliktelse til å skille og overlegenhet av erfaring. Reis til slike ønskelige destinasjoner som Florida Keys hvor du vil finne stil og ro på Angler Reef, Tenerife for lykksalig avslapning på Paramount, de bølgende åsene og pittoreske vingårder i nærheten av San Filippo i Toscana, og de urbane utsiktene til Dorrabay i Dubai for å nevne men noen få.

Eierskap blir enda mer fleksibelt med Registry Collection, som er et globalt nettverk av feriesteder som virkelig er et snitt over resten når det gjelder luksus. Du vil oppdage den majestetiske majestetikken til Franz Klammer Lodge, en inn-og ut-ski-egenskap i San Juan-fjellene i Colorado. Du vil slappe av på den verdensberømte Crane Beach i Barbados på The Crane Resort and Residences. Du vil avdekke betydningen av "overdådig" på den eksklusive og private Lower Mill i England. Du kan ikke gjøre det bedre. For luksus uten grenser, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler sterkt vurderer Club Paradiso.

Kjøper Club Paradiso timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Paradiso før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Paradiso, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Paradiso

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Paradiso eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Paradiso.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Paradiso kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.