Bilde av Club La Costa Monterey
Bilde av Club La Costa Monterey
Bilde av Club La Costa Monterey
Bilde av Club La Costa Monterey
Bilde av Club La Costa Monterey

Adresse: Calle Finlandia, San Eugenio Alto, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clcworld.com/monterey/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Monterey


Hvis du ønsker året rundt varme i California og Sahara, men foretrekker kortere reisetider og mindre tørre klimaer, timeshare or Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på Paradise Monterey kan vel være feriestedet for deg. På den sørlige kysten av Tenerife, Spania Er der du finner denne bakken eiendommen, som tilbyr fantastisk utsikt over glitrende atlanterhavsvann og den nærliggende byen Playa de las Americas. Slike synspunkter gir en virkelig avslappet atmosfære i feriestedet, som tilbyr fasiliteter for hele familien. Foreldre har mulighet til å slappe av og slappe av mens barna kan nyte det varierte programmet for barnevennlige aktiviteter-pluss sitt eget dedikerte svømmebasseng!

Med feriestedet så bra for alle typer ferierende, kan det være fristende å holde seg på stedet i løpet av oppholdet. Men lokalområdet tilbyr også noen spennende severdigheter og aktiviteter hvis du ønsker å tilbringe litt tid på å utforske. Vannsport er tilgjengelig på de nærliggende strendene, og det levende nattelivet er en fin måte å tilbringe en kveld eller to. Du finner også duty-free shopping i det fantastiske feriestedet Playa de las Americas. Til timeshare or Fraksjonert eierskap I en spennende, men fredelig beliggenhet, Reise og fritid Gruppe Foreslå vurderer Club La Costa på Paradise Monterey.

Club La Costa Monterey Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, heis, restaurant, squash, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand, Nærliggende, Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Dykking Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøp Club La Costa Monterey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Monterey før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Monterey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Monterey

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Monterey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Monterey.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Monterey kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.