Bilde av Club La Costa Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Marina del Rey

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa på Marina Del Rey


En eksklusiv eneste eneste feriested med utsikt over det arabiske Sohail-slottet, for ikke å nevne med panoramautsikt over Middelhavet og nærliggende fjellkjeder, Club La Costa på Marina Del Rey er crème de la crème når det gjelder timeshare or Fraksjonert eierskap. Det kan bli funnet oppe i forhøyet posisjon innenfor Spanias Berømte Costa del Sol, og kystbyer som Malaga og Marbella ligger en kort kjøretur unna. Feriestedet tilbyr romslige ett- og to-roms leiligheter som er fullpakket med fasiliteter, men beholder sin komfortable sjarm, og sover opptil seks personer samtidig. Hvis du liker å vise kulinarisk stil når du er på ferie, er alt for hånden for å hjelpe deg - eller nyt mat på de mange typene mat som er tilgjengelig i både umiddelbare og lokale områder.

Hvis du elsker å utforske og nyte historien og kulturen, kan du reise til regal Sevilla eller storslåtte Córdoba, en romersk grunnlagt by som er vert for en intrikat, imponerende moske. Å reise litt lenger unna vil også gi deg muligheten til å bli vitne til den visuelle godbiten som er det legendariske Alhambra-palasset. Til timeshare or Fraksjonert eierskap Som gir deg tilgang til alt dette og mer, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Club La Costa på Marina Del Rey.

Club La Costa Marina del Rey Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Bilstereo (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Barnepass (i nærheten), Barnas basseng (i nærheten), Opplæringsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Spillerom (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutikk (i nærheten), liveunderholdning (i nærheten), medisinske fasiliteter (i nærheten), lekeområde (nærliggende), restaurant i nærheten, snackbar (i nærheten), tennis i nærheten, vannski Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Malaga - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøp Club La Costa Marina del Rey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Marina del Rey før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Marina del Rey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Marina del Rey

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Marina del Rey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Marina del Rey.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Marina del Rey kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.