Bilde av Club La Costa Las Farolas
Bilde av Club La Costa Las Farolas
Bilde av Club La Costa Las Farolas
Bilde av Club La Costa Las Farolas
Bilde av Club La Costa Las Farolas

Adresse: Urbanizacion Las Farolas, Carretera de Cadiz Kilometro 203, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clcworld.com/las-farolas/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa på Las Farolas


Plassert mellom to pittoreske kystbyer på Spanias Costa del Sol, timeshare or Fraksjonert eierskap med Club La Costa på Las Farolas er ideell for ferierende som liker å ha tilgang til en rekke strender i en avslappet og fredelig atmosfære. Feriestedet har en opphøyet posisjon som tilbyr fantastisk utsikt over både Middelhavet og fjellene på baksiden av feriestedet. Den langsommere tempoet i livet på dette feriestedet gir deg god tid til å tilbringe din tid avslappende ved bassenget eller i boblebadet, men hvis du ønsker å utforske, er mange spennende steder bare en kort kjøretur unna.

To- og tre-roms enheter er tilgjengelige på feriestedet, noe som betyr at du kan komfortabelt ferie med hele familien. Leilighetene er utstyrt med fullt utstyrt kjøkken og spisestue, så for de av dere som nyter et fantastisk hjemmelaget måltid, selv når de er borte, er alt til stede. Alternativt finnes utallige bespisningsalternativer i nærheten som tilbyr et stort utvalg av retter. For utflukter i området, vil også 24-timers resepsjonen hjelpe deg. Hvis du leter etter timeshare or Fraksjonert eierskap i dette området, Reise og fritid Gruppe er glade for å presentere Club La Costa på Las Farolas.

Club La Costa Las Farolas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Levende underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (9.0 miles), Treningsutstyr (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles) Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Sauna (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Malaga - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp Club La Costa Las Farolas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Las Farolas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Las Farolas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Las Farolas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Las Farolas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Las Farolas.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Las Farolas kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.