Bilde av Club La Costa Benal Beach
Bilde av Club La Costa Benal Beach
Bilde av Club La Costa Benal Beach
Bilde av Club La Costa Benal Beach
Bilde av Club La Costa Benal Beach

Adresse: CLC Benal Beach, Avda. Del Parque nº1, Edificio Benal-stranden, 29630 Benalmádena Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Benal Beach


Med sin evne til å tilby noe for alle, timeshare or Fraksjonert eierskap med Club La Costa På Benal Beach ville være et klokt hensyn. Ligger i den velkjente feriestedet Benalmadena, Spania, Eiendommen drar nytte av godt vær for den bedre delen av året, noe som betyr at selv i lavsesongen, er du sannsynligvis fortsatt i stand til å jobbe med solbrenthet!

Den fantasifulle designen og anlagte hager er to aspekter av denne vakre eiendommen som våre kunder ofte snakker om høyt, og leilighetene er innredet til en høy standard i nøytrale farger med fargerike aksenter. Nyt vakker utsikt fra den romslige balkongen mens du nyter et hjemmelaget måltid som er gjort i komforten til ditt fullt utstyrte kjøkken, og vær ute for de spektakulære solnedgangene før du krøller opp i salongen med en film.

Hvis du holder aktiv, er du mer stil, feriestedet er vert for fem bassenger, alle med vannsklier egnet for både barn og voksne. Ta en tur til fornøyelsesparken Tivoli World eller se vannutstillinger på Selwo Marina, og mange flotte strender ligger i nærheten hvis det åpne havet ringer til deg. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby for videresalg timeshare og Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på Benal Beach.

Club La Costa Benal Beach fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Helseklubb, Klesvask, Heis, Restaurant, Sauna, Kjøpesenter, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon, Boblebad / Boblebad ,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv, Nærliggende, Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Live Underholdning (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Tennis (i nærheten) Vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Malaga - (8 miles - 12 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøp Club La Costa Benal Beach timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Benal Beach før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Benal Beach, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Benal Beach

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Benal Beach eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Benal Beach.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Benal Beach kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.