Bilde av Club Gran Anfi
Bilde av Club Gran Anfi
Bilde av Club Gran Anfi
Bilde av Club Gran Anfi
Bilde av Club Gran Anfi

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.anfi.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Gran Anfi


En uslåelig standard på overnatting i dette europeiske hotspot gjør Reise og fritid gruppe Gledelig å tilby for videresalg timeshare at Club Gran Anfi. Når du er inne i inngjerdet, vil du oppleve følelser, ikke bare for sikkerhet, men også for komfort og intimitet. Dette feriestedet tilbyr fantastisk valuta for pengene, og tilbyr 5-stjerners, romslig innkvartering med utsikt mot havet fra de store balkongene. Slapp av i jacuzzien på rommet, og ta en fredelig ettermiddagssesta på minneskumputer til å være klar for det livlige nattelivet i Arguineguin.

Ingenting i Europa kommer ganske nært til raffinement og avslappet luksus Club Gran Anfi. Dette feriestedet er hjemmet til den eneste stranden i Gran Canaria å ha sand sendt inn fra Bahamas, som demonstrerer feriestedets oppmerksomhet på detaljer og de finere tingene i livet. Fra stranden kan du ta en ferge for å nyte den fantastiske øya visningen, spesielt når de utsøkte solnedgangene begynner å sløre linjen mellom himmelen og havet. For timeshare med et velfortjent rykte for excellence, velg Club Gran Anfi.

Club Gran Anfi Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhetene, Full), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Kasino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles), Windsurfing
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag, onsdag

Kjøper Club Gran Anfi timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Gran Anfi før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Gran Anfi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Gran Anfi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Gran Anfi eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Gran Anfi.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Gran Anfi kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.