Bilde av Club El Beril
Bilde av Club El Beril
Bilde av Club El Beril
Bilde av Club El Beril
Bilde av Club El Beril

Adresse: Club El Beril (#2972), Calle el Beril, La Caleta, Adeje, Tenerife, Kanariøyene 38679
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club El Beril


Club El Beril i Tenerife, Spania kan beskrives som de mange farger av azurblå, safir og akvamarin. Under en stor blå himmel er det store innendørsbassenget et løfte om avslapning. I mellomtiden er de viktigste strendene i Playa de las Americas bare hopp, hoppe og hoppe unna. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere garanterer at en ferie i denne private oasen ikke kommer til å bli fullkommen.

Studio, en-og to-roms leilighet timeshare Enhetene har en balkong med fantastisk utsikt over Atlanterhavet eller det glitrende bassenget. Hver er romslig og har gratis Wi-Fi som standard. Velutstyrte, disse selvbetjente leilighetene har sittegruppe, fullt utstyrt kjøkken med ovn og noen med vaskemaskiner.

Bortsett fra å slappe av i de elegante rommene, tilbyr Club El Beril sine gjester sportsaktiviteter som bordtennis og fotturer. Fiskefiskere vil finne fiskeanlegget tilstrekkelig også. Anlegget har også tilsyn med barnebasseng, stort supermarked, vaskeritjeneste, medisinske fasiliteter og bilutleie. Endelig er det en golfbane i nærheten, samt fine spisesteder og bistroer. Populære attraksjoner som Aqualand og Plaza del Duque kjøpesenter er også innen rekkevidde.

Club El Beril Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken / Full), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Fiske, Medisinsk anlegg, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Snackbar ), Vannski (i nærheten),
Flyplass
Tenerife - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Club El Beril timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club El Beril før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club El Beril, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club El Beril

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club El Beril eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club El Beril.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club El Beril kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.