Bilde av Club Del Carmen
Bilde av Club Del Carmen
Bilde av Club Del Carmen
Bilde av Club Del Carmen
Bilde av Club Del Carmen

Adresse: Club del Carmen, Calle Noruega 2, Puerto Del Carmen, Lanzarote, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club del Carmen


Hvis du leter etter helårs solskinn, er det en av de første øyene du tenker på Lanzarote, en del av den fantastiske Kanariøyene som er nesten garantert fantastisk vær. Club Del Carmen er en liten timeshare feriestedet på bare seksti seks leiligheter fordelt over tre etasjer, ligger en kort spasertur fra sandstrendene i Playa Grande og Playa Chica som strekker seg på for miles. I tillegg ligger feriestedet en kort spasertur fra mange butikker, barer og restauranter. Videre, som Lanzarote er en liten øy, kan du besøke mange av funksjonene denne vulkanske øen tilbyr, for eksempel lavafeltene og ta det fantastiske landskapet.

Du kan virkelig velge hvilken type dag du vil ha, enten det er ved bassenget, slapper av på sandstrendene eller touring denne pulserende øya. Det er alltid noe å gjøre uansett formålet med ferien - enten som en familie, en vei-stasjon mens du reiser, eller en romantisk ferie i solen. Du finner Club Del Carmen sør på øya og bare en kort transfer fra flyplassen. Reise og fritid Gruppe Mener at dette er det perfekte timeshare Plassering for familier og par likt.

Kjøper Club Del Carmen timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Del Carmen før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Del Carmen, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Del Carmen

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Del Carmen eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Del Carmen.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Del Carmen kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.